På svenska In English

Priserna
Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms. Gällande pris är det som anges när du gör din beställning. 

Minsta beställningsbelopp
Minsta beställningsbelopp är 100kr.

Betalning
Du kan välja att betala direkt med kreditkort, samt inom Sverige förskottsbetalning till vårt bankgiro. Vid förskottsinbetalning tillkommer en avgift på 30kr för merarbetet det innebär för oss.

Leverans 
För att belasta miljön så lite som möjligt samordnar vi våra leveranser i högsta möjliga grad. Produkter i butiken som inte är märkta ”beställningsvara” skickas till dig med post samma vecka som du beställer.
   Vissa av våra mest exklusiva produkter är beställningsvaror eftersom de tillverkas speciellt för er. Dessa produkter tar upp till 9 veckor att leverera från att beställningen är genomförd och betald. Så fort leveransdatum är fastställt så meddelar vi er via e-post. Ångrar du din beställning av produkter från beställningssortimentet debiterar vi dig 25% av varans pris. 

Frakt
På alla beställningar tillkommer fraktkostnad baserad på varans vikt, dvs normal portotaxa. För leveranser utanför Sverige gäller särskilda tariffer beroende på vilket land varorna ska skickas till.

Skadat gods
Om varan skadas under transporten ska du genast anmäla detta när du hämtar ut försändelsen. Om du inte upptäcker detta förrän du kommer hem, meddela oss via e-mail omgående. Om en vara skadas eller kommer bort då du sänder den tillbaka till oss är du som kund ansvarig.                                                                                            

Reklamationer
Vi kontrollerar alla varor innan vi skickar ut dem, men skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt eller om du fått fel produkt eller fel antal så ber vi dig kontakta oss omedelbart via e-mail så att vi kan rätta till felet. Vi skickar dig då ett adresskort som du klistrar på paketet och du kan enkelt, och naturligtvis utan kostnad, returnera varan till oss.
   Vi ersätter den felaktiga varan utan några kostnader för dig snarast möjligt. Varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav utlöses ej. Kontakta oss alltid om du önskar returnera en vara. Vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Öppet köp
Du har full rätt att byta till annan produkt, färg eller ångra ditt köp inom 14 dagar. Kontakta oss alltid först via e-mail innan du returnerar ditt paket för information om hur du går till väga.
   Ångrar du ett köp och vill returnera en vara får du själv stå för returfrakten. Vi kräver att varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning med eventuella originalhandlingar. Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan sänder vi dig ett utbetalningskort alternativt sätter in varuvärdet på ditt konto. Varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav utlöses ej.

Kontakta oss
Är något oklart, kontakta oss gärna på info@vavkompaniet.se